KEISER UNIVERSITY
Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente
Bac2015.md
scoalamea.md
Testul TOEFL iBT®
Testul TOEFL iBT®, administrat prin Internet, este o parte importantă a calatoriei Dvs. în studiile într-o țara vorbitoare de limba engleza. Adițional la test, Programul ETS TOEFL ofera instrumente și ghiduri pentru a vă ajuta la pregatirile pentru test și la perfecționarea limbii engleze.

Testul TOEFL iBT măsoară abilitatea Dvs. de a vorbi și înțelege limba engleză la nivel de universitate. Acest test, de asemenea, evaluează cît de bine combinați abilitatile de a asculta, citi, vorbi și scrie pentru a pentru a îndeplini sarcinile academice.

Sunt doua formate pentru testul TOEFL. Formatul pe care îl susțineți depinde de locația centrului dumneavoastra de testare. Majoritatea celor testați susțin testul TOEFL iBT.

Mai mult de 27 milioane de persoane din întreaga lume au susținut testul TOEFL pentru a-și demonstra competențele în limba engleză. Nivelul mediu de calificare la engleza variază între Intermediar și Avansat.
• Elevii care planifică să studieze la o instituție de învățămînt superior;
• Admiterile în programul de învățare a limbii engleze
• Candidații pentru burse și certificare;
• Cei care învață limba engleza și doresc să-și urmărească progresul;
• Studenții și angajații care aplica pentru viza.

Mai mult de 8.500 de colegii, agentii și alte instituții din peste 130 de țări accepta scorurile TOEFL. Pentru mai multe informații, inclusiv utilizarea scorului dumneavoastră pentru a satisface cerințele petru viza în Australia și Marea Britanie, cum să găsiți instituții care acceptă scorurile TOEFL și alte informații la acest subiect, accesați Who Accepts TOEFL Scores.

Testul TOEFL are mai multe date de testare (30-40) și locatii (4.500 de centre de testare din 165 de țări) decît orice alt test de limba engleză din lume. Puteți relua testul de cîte ori doriți.

Priviți un video scurt pentru a vedea ce se întîmplă la unul dintre centrele noatre de testare TOEFL iBT în ziua testării Watch a short video (Flash)

Testul ofera o varietate de materiale de pregatire contra plata și gratuite pentru a vă ajuta să vă pregătițti de testul TOEFL preparation materials. Priviți video-ul nostru nou, Resursele TOEFL®: O privire in Ansamblu Pentru Studenti TOEFL® Resources: An Overview for Students , pentru a lua cunoștință cu instrumentele din ETS care vă pot ajuta să vă pregatiți de testul TOEFL.

Costul testului poate varia de la 160$ la 205$ și diferă în funcție de țară. Pentru infomații despre înregistrare, taxe, perioadele de testare, locații și formate, selectați locatia de testare.