KEISER UNIVERSITY
Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente
Bac2015.md
scoalamea.md
Testul TOEIC® - Standardul Global pentru Evaluarea Competențelor în Engleza de Afaceri
Testele TOEIC®:
  • Ajută companiile să creeze o forță de muncă mai eficientă;
  • Oferă potențialilor angajați și angajatorilor un avantaj competitiv;
  • Permite universităților să pregătească mai bine studenții pentru locurile de munca internaționale.

Organizațiile și solicitanții de locuri de muncă din întreaga lume au convinegerea că scorurile TOEIC îi ajută să obțină succese.
Timp de mai mult de 30 ani, testul TOEIC a stabilit standardul de evaluare a competențelor în limba engleză utilizate la locul de munca. Astăzi, scorurile TOEIC sunt utilizate de peste 10 000 de companii, agenții de stat și programe de Studiere a Limbii Engleze în 120 de țări și mai mult de 6 milioane de teste TOEIC au fost aplicate anul trecut.

Întrebările testului TOEIC simulează situații din viața reală care sunt relevante pentru locurile de munca din întreagă lume. Rapoartele de scoruri oferă o apreciere precisă și semnificativă despre parțile slabe și forte ale persoanei evaluate, împreună cu descrierea punctelor forte în limba enlgeză tipice pentru persoanele evaluate la diferite niveluri de scor. Aceasta permite angajatorilor să:

  • Formeze legătura între scorurile testului și sarcinile pe care le pot îndeplini angajații la locul de muncă;
  • Utilizeze scorul pentru a lua deciziil critice de angajare;
  • Selecteze angajatul cu abilități în limba engleză necesare pentru locul de muncă.

Adițional, cercetarile în curs de desfășurare a ETS ajută să asigure ca testele TOEIC sunt corecte și relevante cu schimbările actuale în locurile de muncă la nivel global, care ajută companiile internațional-competitive să angajeze, plaseze și promoveze candidați potriviți an dupa an.


Rezultatele testelor TOEIC asigură măsurarea precisă a competențelor în limba engleza - ele pot fi comparate indiferent de unde sau cînd sunt administrate. De exemplu, scorurile de anul trecut ale unei persoane testate în Japonia pot fi comparate cu scorurile din anul curent ale unei persoane testate în Coreea. Deoarece cei evaluați, din orice mediu, pot fi comparați în mod corect, companiile pot utiliza testele TOEIC pentru a lua deciziile cele mai informate și pot crea o forță de muncă mai diversă.